Status: Lopend

Moya

Fintech/Sociaal Netwerk

De Berichtgeving Revolutioneren met MoyaApp, Zuid-Afrika’s Super App

Klantvriendelijke diensten
Oplossingen voor Laag Datagebruik
6+ Miljoen Gebruikers
Toegankelijkheid voor iedereen

Introductie

marker

MoyaApp is opgekomen als een baanbrekende concurrent van Meta’s WhatsApp en heeft zich gevestigd als de eerste echte uitdager op de Zuid-Afrikaanse markt. Met indrukwekkende prestaties van meer dan 10 miljoen downloads, 6 miljoen maandelijks actieve gebruikers en 4 miljoen dagelijks actieve gebruikers, heeft MoyaApp het landschap van berichtgeving gerevolutioneerd.

De Samenwerking

marker

Sinds oktober 2020 is Monkey & River een integrale partner geweest in de reis van MoyaApp. Door gebruik te maken van een groot team van bekwame ontwerpers en ontwikkelaars, heeft Monkey & River het end-to-end ontwerp en de ontwikkeling van de MoyaPay Mobile Wallet UI op zich genomen, waarmee hun positie als een betrouwbare technische bondgenoot is verstevigd.

Geleverde Oplossingen

marker

Via een robuuste samenwerking heeft Monkey & River met succes een reeks oplossingen voor MoyaApp geleverd, waaronder de ontwikkeling van een iOS-client, een zakelijk webportaal, MoyaPay zakelijke account UI, systemen voor identiteits- en toegangsbeheer, statussen UI, betalings-API, betalingsgateway, ondersteuningssystemen en identiteitsverificatiediensten voor KYC-naleving. Daarnaast zijn functie- en prestatie-upgrades geïmplementeerd voor zowel Android- als iOS-mobiele apps, om een naadloze gebruikerservaring te garanderen.

Technologie Framework

marker

Met gebruik van geavanceerde technologieën heeft Monkey & River Python FastAPI, Java Spring Boot, Angular, Ionic en Converse.js XMPP-client ingezet om de diverse reeks oplossingen ontwikkeld voor MoyaApp van kracht te voorzien. Deze mix van technologieën zorgde voor optimale prestaties, schaalbaarheid en beveiliging.

Effectieve Samenwerking en Levering

marker

De samenwerking tussen Monkey & River en MoyaApp wordt gekenmerkt door naadloze samenwerking en succesvol projectbeheer. Als een integraal onderdeel van het technische team van MoyaApp hebben de toegewijde consultants van Monkey & River consequent belangrijke projectmijlpalen geleverd, terwijl ze doorlopende ondersteuning, onderhoud en het vermogen om middelen op te schalen voor onverwachte projecten boden.

Conclusie

marker

De samenwerking tussen MoyaApp en Monkey & River is instrumenteel geweest in het opmerkelijke succes van MoyaApp als een super app in Zuid-Afrika. Door de expertise en technologische kracht van Monkey & River te benutten, heeft MoyaApp het landschap van berichtgeving getransformeerd, waarbij miljoenen gebruikers een veilig, datavrij berichtenplatform met geavanceerde functies en een conforme mobiele portemonnee wordt geboden. Deze casestudy benadrukt de krachtige impact van een strategische samenwerking bij het stimuleren van innovatie en het herdefiniëren van industriestandaarden.